Comunicat Pneumàtics Perelló

Comentarios desactivados en Comunicat Pneumàtics Perelló 921

Benvolguts companys i companyes,

Arrel de la campanya que vam engegar el passat dimecres per reparar les rodes dels vehicles punxats a la província de Girona, no hem parat de rebre mostres de suport.  Per telèfon, xarxes socials, correu electrònic o presencialment, sou molts els que ens heu donat les gràcies i ens heu fet emocionar.

Alguns de vosaltres també ens heu demanat fer donacions. De veritat que no cal i no ho volem. Ho fem perquè creiem que ho hem de fer, perquè ho portem a l’ADN, i perquè ens agrada estar al costat de la gent. Com alguns ja sabeu, durant l’any duem a terme diverses iniciatives de suport a la societat, que també difonem a la nostra web i  xarxes socials, i de les que tot i no tenir tanta difusió i repercussió n’estem igual d’orgullosos.

Moltes gràcies també a tots aquells que heu volgut fer la vostra contribució adquirint pneumàtics a través de la web www.ventaneumaticos.com. També us diem que tot el que compreu, encara que ens poseu que només ho feu com una donació i no voleu el material, us el farem arribar igualment. És el nostre deure, som una empresa. Intentem ser el màxim responsables, però som una empresa.

Un cop més Moltes Gràcies. La vostra escalfor i el vostre suport ens ha fet treballar amb uns ànims i una actitud com mai.

Sempre amb la gent,

Pneumàtics Perelló

equip_4oct

Pneumatics Perelló · Avís legal Política de Cookies
Danzai Software