3a SORTIDA A CALAFAT ELS DIES 2 I 3 DE JUNY DE 2007

0 73

Vine a la 3a sortida de Pneumàtics Perelló al Circuit de Calafat amb la teva moto i els teus amics.

Aquest any com no teníem prou rodant un dia i teniu tantes ganes de cremar goma hem llogat el circuit per tot el cap de setmana del 2 i 3 de juny del 2007.

Com sempre a part de les tandes per grups segons el vostre nivell hi haurà activitats per a vosaltres i els vostres acompanyants. Per exemple: minimotos, sortejos, regals segurs per a tothom, servei de guarderia, esmorzars, dinars, …

Per als que no heu entrat mai a un circuit o voleu saber més tècniques per rodar tindreu monitors a la vostra disposició.

Pots apuntar-te ja i t’ho financem en un any si t’interessa.

Les rodes que podeu triar són Michelin, Pirelli i Metzeler al preu d’oferta que tenim actualment al taller. Així que apunta’t aviat i tria el joc de pneumàtics que més t’interessen. Si ja tens pneumàtics i ets client nostre també pots apuntar-te. I si no ets client nostre informa’t de com ser-ho al 972.24.08.16 i pregunta per Oscar.

L’oferta especial d’aquest any és: per la compra de 2 jocs de pneumàtics Metzeler et regalem una nit d’hotel en un 4 estrelles de dissabte a diumenge, on estarà allotjada l’organització.

El preu de dies sense hotel és 180 euros.
El preu per un dia sense hotel és 130 euros.
L’acompanyant és de 30 euros per dia.

Us esperem a tots i gràcies per la vostra confiança al nostre equip.

Pneumatics Perelló · Avís legal Política de Cookies
Danzai Software