Pneumàtics Perelló va ser fundada l’any 1979 per Oren González a Vilabalareix (Girona), un petit municipi de Girona. El poble ha anat creixent igual que les empreses que han confiat en instal · lar els seus negocis al municipi. I com diem nosaltres: “Girona és gran perquè les petites empreses l’hem fet gran”.

L’empresa ha anat passant de pares a fills i ja hem celebrat el 40 aniversari. El nostre èxit es basa en la confiança dels nostres clients durant aquests anys juntament amb l’esforç dels que participem en aquest projecte.

El nostre espai de treball es basa en una nau dissenyada per treballar satisfactòriament segons les normatives de seguretat i amb totes les facilitats per al client. Disposem de sis elevadors actualitzats, màquina alineadora d’última generació, màquina de revisió pre ITV, sala d’espera amb premsa i begudes, oficina d’atenció al client, rentat de camions i altres serveis.

El nostre primer objectiu és que el nostre client es trobi segur en el seu vehicle. Per aquest motiu li aconsellarem el millor segons les característiques del seu vehicle, buscant la seva major satisfacció. Deixeu-vos assessorar i recomanar per professionals del manteniment del seu vehicle.

Label Europeu de qualitat MICHELIN

El label “Centre de Qualitat MICHELIN” garanteix que els establiments certificats compleixen amb les normes de qualitat especificades per Michelin, pel que fa a servei tècnic i comercialització de productes es refereix.

Aquest label li garanteix que:

 Els mètodes de treball emprats en aquest establiment s’ajusten als requeriments tècnics exigits per al muntatge i la comercialització de pneumàtics.

– Els locals comercials reuneixen totes les condicions necessàries per a oferir-li una atenció personalitzada, vetllant per la seva seguretat i comoditat.

– La maquinària i l’utillatge són els adequats per a la correcta manipulació dels productes que se li ofereixen.

– El personal està a la seva disposició per a qualsevol suggeriment o dubte que pugui sorgir.

– La transparència està garantida mitjançant la utilització del full de treball, on es defineixen les operacions a efectuar en el seu vehicle, amb el seu pressupost corresponent.

– Les instal · lacions es mantenen en condicions òptimes de servei.

– El nostre personal tindrà cura el seu vehicle amb la màxima professionalitat, avalada pels programes de formació contínua desenvolupats a aquest efecte.

Pneumatics Perelló · Avís legal Política de Cookies
Danzai Software