Viatge a Andorra amb Kléber i Pneumàtics Perelló

0 294

Viatge a Andorra amb Kléber i Pneumàtics Perelló

Pneumàtics Perelló gràcies a la marca Kléber de referència en tota la nostra trajectòria vam fer una sortida a Andorra al gener de 2007 amb els nostres clients de tallers que confien en la marca i en nosaltres.

Ens ho passem molt bé amb les motos per la neu, els trineus amb els gossos, passejant per la neu, encara que aquest hivern hi havia poca neu.

L’endemà descansem al centre lúdic de Caldea amb les piscines i els massatges. A més, ens pugem a la zona més alta del centre amb l’ascensor especial per prendre una copa veient unes vistes impressionants.

També vam tenir l’oportunitat de realitzar un vol simulat en helicòpter per tota la geografia d’Andorra, va ser espectacular les vistes i sensacions que vam tenir volant.

No podem oblidar l’hora dels àpats, tots els restaurants que visitem es van portar molt bé i el menjar estava boníssim.
Ah! Per cert a la nit també vam tenir festa, vam anar a la Discoteca de moda Buda on ballem, vam beure i riure tots plegats. No ens podem queixar no va faltar cap detall.

Per si voleu veure les fotos del nostre cap de setmana de desconnexió, a continuació hi ha un enllaç que us porta a l’àlbum d’Andorra.

Esperem tornar a fer una altra sortida aquest any amb els nostres clients i que surti tot tan bé. Gràcies a tots per venir.

http://www.flickr.com/photos/pneumaticsperello/sets/72157600530015388/

Pneumatics Perelló · Avís legal Política de Cookies
Danzai Software